За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Vislla Bluetooth Слушалки Спортни Безжични Слушалки TWS BT5.0 Стерео Дълбок Бас Водоустойчиви Слушалки намаляване на шума Слушалката с Дисплей Батерии, Калъф кабел за зарежд?

Vislla Bluetooth Слушалки Спортни Безжични Слушалки TWS BT5.0 Стерео Дълбок Бас Водоустойчиви Слушалки намаляване на шума Слушалката

BGN 19.19
 

В магазина
Сума

【One step Auto Pairing】 Предимствата на най-новия чип и технология Bluetooth 5. Оригинални ушни шапки x1 двойката(M). кабел за зареждане Type-C x1 бр.0, Vislla S7 потапя в мощен и балансиран звук с дълбок бас, кой фантастично изживяване при слушане!Увеличете удоволствието от музиката само за сметка на по-стабилен сигнал и по-ниско потребление на енергия. 【Hi-Fi Stereo Sound Quality】Приемането на усъвършенстван чип, Bluetooth 5.Безжични спортни амбушюры x2 парчета(L/R).С нулев брой на кабели около врата ви винаги ще е музиката, за да се мотивира.Резервни ушни шапки x2 двойки(S/L).Вътре се намира батерия с капацитет от 110 mah на всеки бутоне, който ще продължи до 8 часа при пълно зареждане и кабел за зареждане калъф с капацитет от 1000 mah капацитет 4-5 подзарядок, за да се даде допълнително 48 часа слушане общо.0 спортни слушалки Vislla S7 автоматично включатся и се съединят един с друг след извличане от заплащането на такси на кутията, след това в менюто на Bluetooth за свързване ще се появи името на сдвояване "S7".0 и технология за намаляване на шума CVC 8.

Основни свойства

Избор на купувачи