За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Кафе термос,Кафе, бутилка,Бутилка за заваряване на Чай,Интелигентна Спортна Бутилка за Вода, с Двойна Стена с вакуумна изолация, Поддържат Топли в продължение на 24 ?

Кафе термос,Кафе, бутилка,Бутилка за заваряване на Чай,Интелигентна Спортна Бутилка за Вода, с Двойна Стена с вакуумна изолация,

BGN 20.79
 

В магазина
Сума

Лесен и практичен, това е най-добрият коледен подарък за приятели, семейство, деца, синове и дъщери. [Безопасен, здравословен и преносим] : Решения за хидратация, без Bpa : изолирани от бутилки с вода от неръждаема стомана на производителите на напитки и стомни, както и различни аксесоари за продукти, продукти Mimlevey ще ви помогнат да остане хладен, свеж и хидратирана За активен начин на живот в движение.Уникална двухстенная вакуумна изолация на бутилката с вода с капацитет от 18 грама запазва напитките топли (12 часа) и студени (24 часа).Само с едно докосване дисплей, лесни за разбиране на вътрешната температура на течността. Гарантирам.Не е необходимо да се контролира температурата на уста и да се избегнат изгаряния.Точно като обикновена напитка обем 500 мл в ръката си, но в най-добрия студен / горещ вариант.Пътна чаша герметична и е защитена от разливане, която осигурява идеална, сигурна херметизацията и надеждна работа, без течове. [Приложим за различни поводи] : Този кафе термос е съвременен и модерен външен вид и красив цвят.Така след заключване можете да го поставите навсякъде, където искате. [Няма нужда от акумулаторна батерия] : Капачка на бутилка с вода, тръгващ отново за показване на температурата, на екрана автоматично се изключва, когато не се използва за икономии на енергия и батерията има дълъг живот (ако на екрана не се показва в продължение на 1 година, ние да дадем нова чаша безплатно), батерията не трябва да бъде заредена и замененным. 17 унции - 9,06"H x 2,56"W x 2,56"D, обем 500 мл.Независимо от това, къде се намирате на път, у дома, в офиса или на открито, това е един сладък помощник.[Интелигентен дисплей] : Водоустойчив дисплей,който интелектуално показва температурата на течността в бутилката в реално време и може да бъде напълно потопен във водата.

Основни свойства

Избор на купувачи