За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Стилус за гъвкавите сензорни екрани, KKUYI Digital Молив Active Stylus Pens Fine Point Stylist за прецизно писане и рисуване е Съвместимо с iPad/iPad pro/Мини iPad/iPad Air/iPhone (чисто бял)

Стилус за гъвкавите сензорни екрани, KKUYI Digital Молив Active Stylus Pens Fine Point Stylist за прецизно писане и рисуване е

BGN 23.99
 

В магазина
Сума

7" по-ранни версии на устройства i Pad, i Phone и Android, Microsoft.Тя отговаря на нуждата плавном писмо и защита на екрана, без да се налага често да се сменят на върха на писалката. 15 часа непрекъсната работа, 1 час зареждане, 60 дни в режим на готовност.Ние също така предлагаме сменяеми накрайници за двойна гаранция!. Рисуване : Art Rage, Procreate, Sketches, Хартия, Скицник, Артстудио, Zen Brush, и т. 【100% Удовлетвореност Service】предлагаме висококачествено сервизно обслужване и 12 месеца техническа поддръжка на производителя,30 дни гаранция за връщане на парите.Обновен нано съвет, който е по-точен и чувствителен, без забавяне, без пропуски, без драскотини. Не може да се използва за превключване на приложенията.Не работи за i Pad pro1st&2nd, i Pad pro 10. 【 Забележка 】 Не работи за i Pad pro 1st&2nd, i Pad pro 10.2 или по-горе, изключете опцията "apple молив" и "да се изготвят само на Apple молив"в " настройки".Ако имате някакви въпроси по време на употреба, моля не се колебайте да се свържете с нас! 【Топли съвети】При използването на стилус за i Pad/i Pad Pro/Mini/Air 2018 и 2020 изключете опцията "Равен само на Apple Молив" в настройките на вашето устройство.Ние не препоръчваме да използвате писалката по време на зареждане на i Pad, тъй като това може да доведе до счупване и демонтирането на устройството.(Зарежда се от USB Type-C, включен в комплекта). 【Лекотата на използване и сверхдлинный режим на готовност 】 Не е необходимо да инсталирате Bluetooth или приложение, просто включете тази активна цифрова писалка, просто докосване на бутона на капака, тя автоматично ще се премести в "Икономичен режим" след престой в продължение на 3 минути за пестене на енергия. 【Отклонение на ръката си и магнитна адсорбция】Обновената дръжка i Pad с технологията отклонения дланта осигурява естественото усещане за писане и за бързо, лесно взаимодействие с екран ви дава по-голяма точност и контрол върху екран, отърви се от ръкавици стилус.

Основни свойства

Избор на купувачи