За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Hi Color Силиконов калъф за спортни слушалки Bose (не за слушалки Bose QuietComfort) Калъф за спортни слушалки Bose Калъф за слушалки Bose (светло сиво)

Hi Color Силиконов калъф за спортни слушалки Bose (не за слушалки Bose QuietComfort) Калъф за спортни слушалки Bose Калъф за слушалки

BGN 8.79
 

В магазина
Сума

[ПЪЛНА ЗАЩИТА] Калъф идеално се съчетава с форма на вашите спортни слушалки Bose и добре прилепнала към него,като осигурява цялостна защита на 360°. [Висококачествен силикон]е Изработен от висококачествен мек силикон,без мирис,устойчив на надраскване,удар,противоскользящий и здрав. [Удобен]Кожа за спортни слушалки Bose лесно се отваря и затваря, а също така може да се зарежда директно, без да махате калъф. (Спортни слушалки Bose и кабел за зареждане калъф в комплекта не са включени). [Дизайн баланс] : Когато използвате този защитен калъф, положение на куката няма да ви накара да се чувствате на върха тежко, и двете страни имат еднаква тежест.Още по-красива и по-практично!. [Опаковка]Силиконов калъф за спортни слушалки Bose*1 Карабинер*1. Защитете свои слушалки от надраскване, прах и удар.Той осигурява лесен достъп до пристанищата, няма да се налага да се покриват при зареждане на устройството.Покрийте слушалки напълно,много е удобно отваряне зарядно устройство, кутия,надежден монтаж и лесно да се прибира.Предпазва от драскотини и повреждане на слушалки.Той не е лесно да се беля, защото има специално покритие вътре.Силиконов калъф само, други аксесоари демо на снимката не са включени!Съвети : Цветът на снимката е само за справка и всичко зависи от самия продукт (не включително слушалки) Технически характеристики : Вид на продукта : силиконов калъф обхващат Материал : силикон.

Основни свойства

Избор на купувачи