За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
STSNano за Мобилен Телефон Ръководство за употреба, Карикатура Сладък Kawaii Забавен Готин Забавен Мода за Момичета, Момчета, Мъже, Телефон Назад Пръстен на Палеца на При?

STSNano за Мобилен Телефон Ръководство за употреба, Карикатура Сладък Kawaii Забавен Готин Забавен Мода за Момичета, Момчета,

BGN 8.62
 

В магазина
Сума

[Не се страхуват да загубят телефон] и Когато излезеш на улицата, ако не разполагате с джоб за телефон, кух дизайн в средата на притежателя на телефона позволява на пръстите си минават през него и затвори телефона между пръстите на краката, което ще ви помогне надеждно да държите телефона.Аксесоари : 3* Пръстен на палеца на притежателя на бутоните на мобилния телефон. [Високо качество] с Лепило върху гърба на притежателя на телефона е много стабилна, здраво се придържа към телефона, като се избягва възможността за падане на телефона.Забележка : Моля, почистете задната част на телефона преди да се вмъкнат, за да не се придържаме здраво, защото на прах. Красив и изтънчен дизайн, форми прави вашия телефон уникален и да краси вашия телефон.[Приложимо оборудването] е Подходяща за притежателя на бутона притежателя на пръста си пръстен притежателя захващане за i Phone/Android телефони / Samsung/LG/Motorola/HTC/Nokia/Sony/i Pad и т. Освободете ръцете си, може да се използва като поставка за вашия телефон, което е удобно за вас, за да гледате видео, да играете игри, видео чат, изпращане на текстови съобщения, да правите селфи и т. [с Уникален дизайн] Сред дизайн на този мобилен телефон ръководство на притежателя на телефона е много артистичен доста и модерен ни.Уникален, направете си телефон много лично. [Как да използвате] Просто залепете сгъваем калъф телефон до центъра на гърба на телефона, а след това да го отворите ви е удобно, за да гледате видео, текстови съобщения, игри, Face Time и други развлекателни дейности.Това е моден стил, който е много популярен сред момичетата, жените и младежта. Лесен за цел да се смогите да са сгъваеми и открито, осигурете удобен ъгъл за мобилен телефон, е по-удобен за ползване мобилен телефон.

Основни свойства

Избор на купувачи