За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
BOOMJOY Микрофибър Перо Парцал с Прибиращ Полюс, 100 с Телескопичен Паяжини Парцал за Почистване, Гъвкава Глава, Устойчиво на Надраскване Покритие, Моющаяся Парцал за Т?

BOOMJOY Микрофибър Перо Парцал с Прибиращ Полюс, 100 с Телескопичен Паяжини Парцал за Почистване, Гъвкава Глава, Устойчиво на

BGN 9.59
 

В магазина
Сума

[Корона от микрофибър] Корона прашник е изработена от микрофибър, която не е толкова лесно пада.А пыльник статично адсорбира прах, прах не пада. [Сгибаемая главата] Гъвкава корона парцали от микрофибър по-удобно, отколкото обикновените парцали.Му може да се регулира, под всякакъв ъгъл, което улеснява почистването от прах, прячущейся високо в ъгъла. [Удължен полюс] Полюс от неръждаема стомана е 100 инча при пълно осъществяване на това, което прави този пыльник BOOMJOY способен лесно да се почистват тавани, вентилатори, лампи, паяжини и т.н. [Широкото прилагане на] Този пыльник може да се използва за почистване на тавани, стени, мебели, кола и всички достъпни зони.Дойде време да напусне дома си за настъпващата пролет!.BOOMJOY duster-вашият най-добър дясната ръка, за да направите дома си чист и чисти!.Този пыльник може да се използва като дълъг пыльник, така и кратък пыльник, сгибаемый позволява лесно почистване на всякакви трудно достъпните места.Той е идеален за почистване на тавани, стени, мебели, кола и всички достъпни зони.

Основни свойства

Избор на купувачи