За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Shoppingcartgg Ръчни колички Ръчни колички Сгъваема ръчна количка 75 кг Капацитет на Алуминиева Преносима Сгъваема ръчна количка с колела и водоустойчива чанта (цвят : B)

Shoppingcartgg Ръчни колички Ръчни колички Сгъваема ръчна количка 75 кг Капацитет на Алуминиева Преносима Сгъваема ръчна количка

BGN 81.42
 

В магазина
Сума

Качествени материал : сгъваема ръчна количка добре изработени от здрав и неръждаема алуминиева сплав и качествени гуми, тя е достатъчно здрава, за да издържи до 75 кг на пратката и се гарантира плавно и тихо движение.Размер : сгъваема размер (61 см. * 35 см. * 5 cm), външен размер (35 см. * 27 см * 100 см)размери на чанта за пазаруване( 32 см * 22 см. * 50 см),тя може да се развива в много малък отпечатък само 5 см дебелина за по-лесно съхранение и транспортиране.Лесна употреба : Телескопичната дръжка се простира от 61 см до 100 см , с натискането на един бутон подем нагоре дръжката.И идва с бънджи кабел и лесно,няма проблем да маневрира им и безопасно да донесе кутията,багаж, продукти и т.н. Характеристики на дизайна : ръчна количка проектирана своевременно,можете да ги използвате,когато пазарувате,пътувате,преместване на кутии или контейнери за съхранение на багаж, също така може да се използва като носене на столчето за кола.Сфера на приложение : Пътници, изложители на панаири,куриери и всички останали, които често превозва кашони и друго оборудване от място на място.Чисто нова ръчна количка е изработена от здрава неръждаема алуминий с телескопична дръжка на височина до 100 виж В резултат както на високо, така и ниско растящи потребителите могат удобно да се влача до 75 кг едновременно.Най-хубавото е, че камион е компактно се сгъва за съхранение и пренасяне, вие ще намерите много приложения за тази лесна колички у дома, на работа и в пътуване.

Основни свойства

Избор на купувачи