За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Newcos Персонални Чанта за Памперси за Малки Момичета Монограм Момиче в Короната с Телефон Мечка Чанта За Пелени с Името Чанта За Памперси Ежедневни Пътна Чанта за Ма?

Newcos Персонални Чанта за Памперси за Малки Момичета Монограм Момиче в Короната с Телефон Мечка Чанта За Пелени с Името Чанта

BGN 30.87
 

В магазина
Сума

Размери приблизително 10,83 инча(Д) x 6,69 инча(Ш) х 15 инча (В).Едно основно отделение и няколко отделни вместительных джобове вътре осигуряват достатъчно място.Мека облегалка и регулируеми презрамки осигуряват ултра комфорт и стабилност.Многофункционална раница, в която може да се сложи на храна, дрехи, бутилки за вода, памперси, книги и т.н. Също много подходящ за подарък като личност чанта за пелени с индивидуален име.Размери приблизително 10,83 инча(Д) x 6,69 инча(Ш) х 15 инча(В).Мека облегалка и регулируеми презрамки осигуряват ултра комфорт и стабилност.Многофункционална раница, в която може да се сложи на храна, дрехи, бутилки за вода, памперси, книги и т.н. Също много подходящ за подарък като личност чанта за пелени с индивидуален име.Едно основно отделение и няколко отделни вместительных джобове вътре осигуряват достатъчно място.

Основни свойства

Избор на купувачи