За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Раница за лаптоп Himawari Раница за пътуване с USB зарядно пристанище Голяма чанта за памперси Д-р чанта училище раница за жени и мъже (XK-05#-USB L)

Раница за лаптоп Himawari Раница за пътуване с USB зарядно пристанище Голяма чанта за памперси Д-р чанта училище раница за жени

BGN 47.99
 

В магазина
Сума

(БАНКА НА ЗАХРАНВАНЕ В КОМПЛЕКТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ)., 1 x Джоб с цип. - Широк отвор отгоре и отзад. 1 x кабел за i Pad с мека подплата.Пазете телефони,слънчеви очила и други дребни елементи.В раницата има на нашите уникални тагове и нашето лого.Дръжте портфейла/паспорт и т.Задръжте за малко бутилки с вода, чаши, чадър и т.Моля,потвърдете преди да купите, и ние да вземем върху себе си пълната отговорност за качеството на продуктите ни, ако не сте напълно доволни, след това се свържете с нас и ние ще ви дадем 100% връщане на парите в рамките на 90 дни от датата на покупката.Мека задния панел и презрамка осигуряват удобен переноску,мека на задния панел и регулируеми презрамки осигуряват комфортна переноску. 2 x Външен джоб .3"(28*41*16 см).Подходящ за до 15 инча.Многофункционална раница : 2 големи предни джоба с цип , 2 малки вътрешни джоба 2 странични джоба , лесен достъп до откриването на чанти, д-р, просторна раница с вертикален цип отзад осигурява бърз достъп до основното отделение ,подсилени ръбове и стоманена рамка основното отделение запазват добра форма чанти и продължителност на използване., 1 x предни джоба с цип + 2 x външен джоб.Пазете ежедневни неща,като например класьори,книги, дрехи и т.Това ще е идеалната училищна чанта за мъже, жени, юноши, момчета и момичета, начално училище, гимназия, гимназията и колежа. 2 x странични джоба. 1 x Отделение за лаптоп с мека подплата.Раница Himawari-това е новата марка .Също така и като стилен раница за памперси, раница за детски пелени за татко или на мама.

Основни свойства

Избор на купувачи