За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Стяга мачти, Антени с U-болтове за Шунка, VHF UHF CB Клетъчната Антена на шофьор на камион,Скоба за Закрепване на Антената за Съединител N Женски Тип,Чердачный/Външен Дър?

Стяга мачти, Антени с U-болтове за Шунка, VHF UHF CB Клетъчната Антена на шофьор на камион,Скоба за Закрепване на Антената за

BGN 13.59
 

В магазина
Сума

Набор от струбцины U-болта инсталиране на рангоута, съответстваща на антеннам шофьор на камион Ham VHF UHF CB клетка към рангоуту/ тръба/ тръби/полюс за на открито приложения.Двойна конструкция U-болта за работа с антена тип шайби 3 G 5 G и 4 G LTE безжична портали Sierra wireless, Airlink, Microhard, Cisco, Digi, Cradle Point Wireless Пък Antenna. 【МАТЕРИАЛ】U-образен болт е изработен от поцинкована стомана с антикоррозийным покритие.Група L - тип е изработен от алуминий. 【Челюстта блокове я правят по-стабилна】Комплект затягане на мачтата на антената използва челюстта блокове с два дълги болта, за да се даде по-стабилна инсталация за да се гарантира, че полякът няма да се разхлаби. 【Здрав и красив】Здрав дизайн,здрав и издръжлив, огледално покритие,красив и устойчив на абразия.Стяга мачти, Антени с U-образна лети Болтове за Шунка, VHF UHF CB Клетъчната Антена на шофьор на камион,Скоба за Закрепване на Антената за Съединител N Женски Тип,Чердачный/Външен Държач за Закрепване на Антената.

Основни свойства

Избор на купувачи