За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Imeya 24 Светлина-Кестен Перука Цветни Къдрава Човешки косъм Перуки за Черни Жени 180% Плътност Невидим 13x6 Синтетични Косми На Дантели Непреработени Косата Реми Предва?

Imeya 24 Светлина-Кестен Перука Цветни Къдрава Човешки косъм Перуки за Черни Жени 180% Плътност Невидим 13x6 Синтетични Косми

BGN 295.99
 

В магазина
Сума

Това е нормално, а не проблем на качеството.Можете да промените прическата си, за да получите специален стил.А на : Косата вълни са направени с пара, без всички химикали,така че структурата ще бъде в наличност след измиване. Това е 100% човешка коса?Отговор : Това е 100% човешка коса. Спутывание и малка сменяне?.Малко вода, балсам за коса и продукти за грижа за къдрава коса могат да бъдат много полезни.Ние обикновено събираме внимателно косата по време на производството. Защо косата ми цъфти след измиване?.Тъй като човешката коса лесно ще изсъхнат след напускането на донор на косата, така че не красьте и не измийте косата си прекалено често.Отговор : Човешки небоядисана коса ще има няколко кичура коса прошарена коса или разделяне на връхчетата вътре.Много ви благодаря за разбирането.❤ Светло кестен човешка коса перука : 100% суров бразилски virginiana човешка коса перука, всички кожичките в една посока, лесни за поддръжка, могат да бъдат отбелены, боядисани, завиты, отпуснати или са подредени в различни стилове по желание на клиента. _BOS_ 180% плътност на златисто-кафява перука : 180 плътност на човешки косъм по подразбиране, плътност 150 и 200 плътност могат да бъдат персонализирани. Размерът на покрива на обиколката на 22. Защо имам в косата седина?.Това силно ще навреди на косата.

Основни свойства

Избор на купувачи