За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Ножици за Подстригване на бонсай Sago Brothers, Ножици за Изрязване на Пъпките и листата, Машинка за подстригване, 12 бр., Градинарски Ножици за Растения, Градински Ножици ?

Ножици за Подстригване на бонсай Sago Brothers, Ножици за Изрязване на Пъпките и листата, Машинка за подстригване, 12 бр., Градинарски

BGN 12.79
 

В магазина
Сума

???Ножици - помощници бонсай - тези винарите са предназначени за изрязване на по-малки стъбла и белите клони, почистване на пъпки и листа.Можете да го използвате за рязане на хартия, канап и т.н. ✂ ️ Sharp & Practical - Малки и леки градински ножици, също са отлични за занаятите и други работи, изискващи малки ножици. ????Остриета от неръждаема стомана правят резитба по-лесно се отварят гърба сами по себе си, много лесно се реже и вашите малки и бонзай растения. ????Максимална режещата способност - диаметър 5/8 инча.След употреба почистете тези градински ножици с алкохол и при необходимост леко намажете ги с масло. ????Пратката включва : 5 x ножици за подстригване.Размер : 4*0,75 инча за всяка малка ножица.Стил : Класически-12Р.

Основни свойства

Избор на купувачи