За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
LAZRJ Вятър Авариен коляно радио,5000 mah-Слънчева ръкохватка Портативен AM/FM/NOAA Времето Радио с фенерче и сензор за движение лампа за четене,Зарядно устройство за моби?

LAZRJ Вятър Авариен коляно радио,5000 mah-Слънчева ръкохватка Портативен AM/FM/NOAA Времето Радио с фенерче и сензор за движение

BGN 21.28
 

В магазина
Сума

1. Необходим инструмент в случай на извънредна ситуация - вградена акумулаторна батерия с 5000 ма AM / FM преносимо радио и супер мощен led увеличение на фенерчето, SOS аларма, компас и функция за Bluetooth. 2. Слънчевата батерия, ръчно кривошипный източник на захранване : 3 начина за зареждане на вашия телефон, никога не ще се изключи, като ви е в безопасност, когато сте един/ на открито/ пътуват/ особено при спешни ситуации. 3. Перфектен музикален опит : 1) Нашето малко радио с поддръжка на USB TF карти.Означава, че той има допълнителна функция MP3. 2) С функция Bluetooth.Радио Bluetooth може дори да функционира като говорител за вашия телефон или компютър. 3) Снабден с вграден магнитен високоговорител с мощност 7 Вата, която осигурява надежден дълбок бас и плавни върхове. 4.SOS Сигнал : Просто натиснете бутона SOS за да потърсят помощ в случай, че сте в опасност, например, бури и торнадо, или ако искате да не позволите на някой друг сигнал SOS сигнал е много силен и може да се чуе в продължение на много мили. 5.Малък и атмосферостойкий : Благодарение на компактния си размер и тегло, както и водонепропускливост IPX6, той е много подходящ за пътуване и пътешествия.Моля, ръчно каишка и защелкивающийся кука и позволяват много лесно да се носи раница със себе си.Ако имате някакви допълнителни проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща или мнение.

Основни свойства

Избор на купувачи