За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Oqplog за iPhone Plus 6/7 Plus/8 Plus 5.5 Калъф,изключително тънък Защитен Карикатура Сладък Забавен Калъф за Момичета Подрастващите Деца, Аниме Хладен устойчив на удари Тънък Диз?

Oqplog за iPhone Plus 6/7 Plus/8 Plus 5.5 Калъф,изключително тънък Защитен Карикатура Сладък Забавен Калъф за Момичета Подрастващите

BGN 9.59
 

В магазина
Сума

[Много творчески] Уникални и стилни защитни капаци, специално предназначени за i Phone Plus 6/7 Plus/8 Plus, изискан дизайн, ярки цветове, изключително подходящи за млади хора, момчета и момичета, които преследват мода. [Подобрен материал за защитни своята практика на i Phone 6 Plus/7 Plus/8 Plus] Висококачествен силикон с висока еластичност и издръжливост се използва като производствен материал, който не е деформиран и не се чупи дори и след продължителна употреба. [Мощна функция за защита] Висококачествен силикон има отлични функции за защита, за да се предотврати драскотини на вашия i Phone Plus 6/7 Plus/8 Plus от външни твърди предмети, за да се избегнат повреди, причинени от случайни падения, за да се предотврати попадането на прах в корпуса на i Phone 6 Plus/7 Plus/8 Plus. [Точното откриване] Няма да се налага често да стреля защитно покритие, а точен порт кабел за зареждане в долната част позволява лесно да получите достъп до зарядното порт за бързо и лесно зареждане на вашия i Phone Plus 6/7 Plus/8 Plus. [Защо да изберете нас] Ние се стремим към по-висока удовлетвореност на клиентите.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, уведомете ни и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разрешите вашите въпроси. - Материал : високо Качествени силиконови калъфи, пълна защита. - Простота и удобство в използване : Лесно се установява и отстранява. - Висококачествен калъф за телефон, напълно защитава вашия телефон, амортизация. - Перфектен преносим калъф за съхранение. - Материал : високо Качествени силиконови калъфи, пълна защита. - Лесен и удобен за употреба : Лесно се установява и отстранява - Висококачествен калъф за телефон, напълно предпазва вашия телефон, е - Перфектен преносим калъф за съхранение.

Основни свойства

Избор на купувачи