За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Оригинален предпазен сифон за 10 - крак висококачествен маркуч 1/2 Клапанов сифон 2 опаковки - Самовсасывающий помпа Предава 3.5 литра течност в минута-отлично подходя?

Оригинален предпазен сифон за 10 - крак висококачествен маркуч 1/2 Клапанов сифон 2 опаковки - Самовсасывающий помпа Предава 3.5

BGN 27.21
 

В магазина
Сума

След като започне сифон, дръжте помпата е потопена в течността.Лесен за своя липсата на сложни, движещи се или нетрайни детайли. Потопете помпата в течност, която трябва да бъде откачана.Оригинален предпазен сифон намалява риска от проливания или вдишване на течност. Излейте цялата течност от маркуч и внимателно почистете го. 100% чист, безоловен, мед помпа с индустриални трайни стъклена топка и пружина от неръждаема стомана за предотвратяване на обратен поток на течности.Отличен за изпомпване на гориво или вода от 55-галлонных макари или на контейнери за домашно топочного масло. Край на тръбата трябва да бъде под помпата, преди да започне сифон.Висококачествени тръби ПВК ранг девственици 100% - расклассифицированный много добра за качеството на храната на гориво & УПРАВЛЕНИЕ НА САНИТАРНОМУ КОНТРОЛ НА КАЧЕСТВОТО на ХРАНИТЕ И ЛЕКАРСТВАТА санкционирани.Просто жизнена помпени действия стартира поток сифон, вместо да смучат неговата уста или с ръце. Енергично двигайте помпа нагоре и надолу. Преди да използвате излейте цялата течност от маркуч.След като поток ще започне да спрете движението или разклащане на помпата, тъй като гравитацията ще поддържа потока на течността.СИГУРНО защото се елиминират всички опасни и неприятни аспекти на сифонирования.Не му е необходимо и никога не трябва да слагат в устата си. Да се съхранява на сухо и хладно място.Оригинален предпазен сифон идеален за домашно варене на бира, вино, автомобилостроенето, градинарство и напояване.2 преброяване на оригинален предпазен сифон за 10 фута, 1/2" душ. За да спре сифон, извадете помпата от течност.За начало сифонирования е важно, за да се изпомпва през цялото време остава в течност.

Основни свойства

Избор на купувачи