За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Wistart Пиърсинг на Носа Комплект 2 бр. за Еднократна употреба Стерилни Сигурност Пиърсинг на Носа Пистолет Инструменти с 12 бр. Халки За Носа Шипове Пиърсинг Югоизточн?

Wistart Пиърсинг на Носа Комплект 2 бр. за Еднократна употреба Стерилни Сигурност Пиърсинг на Носа Пистолет Инструменти с 12 бр.

BGN 9.59
 

В магазина
Сума

【Перфектния комплект за пиърсинг на носа】 - Професионален комплект за пиърсинг включва в себе си всичко необходимо за пиърсинг на носа ухо на устните. 【Списък на продуктите】 - Комплект за пиърсинг включва 1 бр пиърсинг пистолет, 12 бр носа шипове. 【Сигурен пиърсинг на носа 】- Тъй като пистолет за еднократна употреба, му може да се пробива, без повторна употреба. 【Широко приложение】-Този пистолет за пиърсинг на носа може да се използва както за начинаещи потребители, така и за професионалисти. 【100% Гаранция за удовлетворение】 - Ние сме предложили 100% обещание да отговори.Ако по някаква причина не сте напълно удовлетворени от комплект за пиърсинг на носа.Просто върни му за пълно връщане или замяна.

Основни свойства

Избор на купувачи