За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
LISHINE Комплект от 24 Кутии на Масата Органайзер Набор от Блокиращ Плитък Кутия Органайзер Тава, Разделители Организация и Съхранение на Контейнери Контейнер за Кухн?

LISHINE Комплект от 24 Кутии на Масата Органайзер Набор от Блокиращ Плитък Кутия Органайзер Тава, Разделители Организация и Съхранение

BGN 16.79
 

В магазина
Сума

8 inch 9 средна кутия : 9. ★ Принудителна дизайн ви дава възможност да конфигурирате различни комбинации корита в съответствие с вашите различни нужди.Можете свободно да микс и мач ги да се увеличи капацитетът на чекмеджета в зависимост от различните нужди на дома и офиса.8"), 9шт средно - (9.Колекция от стойности на Ориентирани към клиента многофункционално съхранение на трайно Лесна за почистване Характеристики : ★ Пластмасови организаторите разделители на чекмеджетата са изработени от трайни и висококачествени пластмаси за да продължителна организация.Малки отделения са подходящи за съхранение на игли, конци, кламери и телбод esc. - Кофи за боклук организатор на силози и съхранение на друго нещо, което желаете. 【ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ】Организаторите офис кутии лесни за почистване.Спецификация : 6 голяма кутия : 9. - За кухня : Плитък чекмеджето на бюрото организатор запазва прибори за готвене и сребърни изделия, като вилици, лъжици, сребърни прибори, прибори за хранене, прибори за хранене и други кухненски инструменти. - За шкафа/суетите : Тава за съхранение на бижута, като колиета, пръстени, инструменти за грим, грижа за кожата, гребен, лак за нокти и друга козметика.Ако той е замърсена, е необходимо само влажна топла сапунена гъба или кърпа за бързо и лесно почистване.Нашите кутии-организаторите са устойчиви на сух и могат да отразяват различни елементи и кутии.Приложение : - За кутии на офис/на масата : Кутия офис организатор организира химикалки, моливи, гумичка, ножици и други канцеларски материали.8 H inch Цвят : тъмно сив Помещение включва : 24 бр.【БРОЙ И МНОЖЕСТВО размер】Комплект от 24 организаторите за чекмеджета, плот с 3 различни размери осигурява добро разнообразие на оформлението.

Основни свойства

Избор на купувачи