За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Котката е сладък Модел Топли Дамски/мъжки Чехли, комфорт на Носене. Чисти пода по време на разходка, ниско ниво на шум при ходене, размер:US 5-8/US 9-12.

Котката е сладък Модел Топли Дамски/мъжки Чехли, комфорт на Носене. Чисти пода по време на разходка, ниско ниво на шум при ходене,

BGN 15.19
 

В магазина
Сума

Мие пода лесно, трябва само да се облича почистващи домашни чехли, да ходи из стаята, лесно се почистват трудно достъпните ъгли или ръбове, лесно да се направи домашното.Водопоглъщаемост е функция на водопоглощения и отстраняване на прах, без драскотина и не се увреждат пода.Меки и удобни, меки и удобни, не дразни кожата, като пръстите на краката достатъчно топлина.Размери : US 5 - 8 или 9 - 12, за мъже и жени, унисекс.Чудесен подарък е подходящ за рожден ден, подарък за вашите близки и семейство.Вие не можете да се объркат с тези милашками!Нашите кухненски чехли меките, уютни и удобни!Чехли могат да абсорбират вода, но, моля, не използвайте ги в банята, защото те впитают твърде много вода и ще направи стъпалата мокри.

Основни свойства

Избор на купувачи