За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Количка Кука Клип, Количка Организатор Кука Клип 16 х 2 см за Велосипеди за Автомобили за Покупки Колички за Инвалидни колички(Нов продукт 01)

Количка Кука Клип, Количка Организатор Кука Клип 16 х 2 см за Велосипеди за Автомобили за Покупки Колички за Инвалидни колички(Нов

BGN 6.07
 

В магазина
Сума

Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние. Конструкция застежек с плетене на една кука и линия прави тази кука лесно устанавливаемым и стреля в инвалидна количка.Моля, обърнете истински като стандарт. Количка крючится със завъртане на 360 градуса, което е много удобно да се използват и освободи ръцете си. Кука за детска количка е изработена от ABS пластмаса, която е устойчива и може да се използва в продължение на дълго време. Конструкция застежек с плетене на една кука и линия прави тази кука лесно устанавливаемым и стреля в инвалидна количка. Подходящ не само за колички, но и на велосипеди, инвалидни колички, колички за пазаруване, автомобили и т.Кука за детска количка е изработена от ABS пластмаса, която е устойчива и може да се използва в продължение на дълго време.Печат на етикет за обратна доставка.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Спецификация : Тип елемент : Количка НоокѕМатериал : ABS, polyester Unfold Размер : Approx.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.

Основни свойства

Item Type:
Stroller Hooks
Material:
ABS, polyester
Unfold Size:
Approx.16 x 2cm / 6.3 x 0.8in
Package List:
5 xStroller Hooks :
Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.All products have been inspected and packed in good condition before shipment. :

Избор на купувачи