За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Лама Шофьор на Автомобил на Предното Стъкло на сенника,Лама Колата на Предната Прозорец Козирка на Животното Колата Слънцезащитен Блок на Кутията Топлина Рефлект?

Лама Шофьор на Автомобил на Предното Стъкло на сенника,Лама Колата на Предната Прозорец Козирка на Животното Колата Слънцезащитен

BGN 25.59
 

В магазина
Сума

√Лесен монтаж и демонтаж - не изисква никакви усилия.Сега безпроблемно.Просто залепете на предното стъкло на четири нещастници( преди употребата се накисва издънка във вода за около една минута, за да се засили усвояването). √Материал -полиестер + алуминиево фолио балон дъска.Здрав за използване, лек и преносим. √Размер-57*27,5 инча (145*70 см),моля, проверете размера на предното стъкло, за да се уверите, че той е подходящ.разумен размер, лесен за носене и съхранение, той не отнема много място, когато се съхранява в колата си. √Случаи Подарък аксесоари черепи за подарък на кучето,подарък housewarming,на 21-ия, 30-ия, 40-та, 50-та, 60-та, 70-та, 80-ти рожден ден на етапи, на Деня на свети Валентин, Деня на Галентина, Ден на майката, женското ден, Коледа, пълнители, чорапи, бял слон, Деня на бащата.Ден на благодарността.Юбилей,Абитуриентски бал,автомобилни състезания. √100% UV защита-двойна пузырьковый дизайн намалява топлината, намалява вътрешната влажност на колата, има добри изолационни характеристики, ефективно понижава температурата на колата и спестява разход на гориво.Предпазва LCD екрани, GPS-устройство, за табло и друга електроника, премахва избледняване или напукване на материала на волана/на седалката.Уникална конструкция с лека тежка рамка, опростяване на нанасяне и повторно позициониране.Цвят : 3 Naki-Sunshade-3.

Основни свойства

Избор на купувачи