За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
ДЖИН-US Протектор на екрана на Мобилен Телефон Съвместими за Huawei P9 0.26 mm 9H Твърдост на повърхността 3D Извити Взривозащитен Цветен Шелкографический Закалено Стъкло н?

ДЖИН-US Протектор на екрана на Мобилен Телефон Съвместими за Huawei P9 0.26 mm 9H Твърдост на повърхността 3D Извити Взривозащитен

BGN 63.60
 

В магазина
Сума

Скорост на предаване на светлината до 99% 5.За Huawei P9 0.26 mm 9 H Повърхностна твърдост 3 D Извити Взрывозащищенная Боядисана коприна екран от Закалено стъкло на цял екран филм(черен). Прекомерно усилие при инсталиране или отстраняване на защитното фолио може да доведе до повреждане на продукта.Това прави инсталацията лесна и по-чувствителна за работа 4. Тъй като това е от стъкло продукт, имайте предвид, че на ръба на стъклото са най-уязвими зони.Единственото нещо, което трябва да направите, е внимателно да изчистите екрана, ако искате да залепите филм. Деликатна работа, деликатна докосване - самоклеящийся силикон може гладко да докосват екрана. Твърдост на повърхността 9 H - твърдост 9 H могат ефективно да защитава екрана от надраскване и външни удари 6. Изящна изработка, ултра-7.Добра производителност и високо качество, той може да работи в продължение на дълго време.Функции 1. Продуктът е екологично чиста инструкции за инсталиране 1. Внимателно выровняйте стъкло на екрана.Много изгодна цена,добра производителност и високо качество, той може да работи в продължение на дълго време. Махнете защитния слой с лепило страна. Моля, използвайте алкохолен тампон и кърпа от микрофибър за почистване на LCD екрана, преди да инсталирате.Внимавайте 1.Мобилните телефони са толкова скъпи, че, разбира се, трябва да ги защитава.

Основни свойства

Избор на купувачи