За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
CCDUSE афганистански стан _BOS_ 2021 Да се радвате 55 Одеяло стан Плетене, тъкане на стан, за да одеяла Безкрайност стан Тъкане на стан комплект с инструкции стъпка по стъпк?

CCDUSE афганистански стан _BOS_ 2021 Да се радвате 55 Одеяло стан Плетене, тъкане на стан, за да одеяла Безкрайност стан Тъкане

BGN 20.47
 

В магазина
Сума

【Да се радвате на】Афганистански стан,който е идеален за направата на афганистанци и одеяла, плетива до 55 инча (140 см) ширина едно парче. 【Лесна употреба】Одеяло стан,с инструкции вътре.Те винаги могат да ви по отношение на размера.По-лесно е да се контролира изготвянето и интервал. 【Интересен продукт】Плетачни станове за одеяла,с всичко, което трябва да започнете, по-малко прежда, разбира се.Всеки трябва да опита да го направи. 【Висококачествени материали】Безкрайност стан,кръг стан е изработена от качествена пластмаса, сигурен, лесен и лесно да се държат, duable и не деформират.отлично подходящ за продължителна употреба. 【Широко се използва】Афганистански стан,този комплект е идеален за начинаещи, може да се направи чанта за съхранение, калъф за телефон, шапка, шал и чорап, и няма никакви ограничения с този материал.Цвят : Розов.

Основни свойства

Избор на купувачи