За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
НЕКА СМОЛА Кристален Кула Смола Форми, Голям Кристал Точка Силиконови Форми за Катран, 3 Различни Размера на Епоксидна Смола Форма за направи си САМ Смола, Цветя, Кр?

НЕКА СМОЛА Кристален Кула Смола Форми, Голям Кристал Точка Силиконови Форми за Катран, 3 Различни Размера на Епоксидна Смола Форма

BGN 11.90
 

В магазина
Сума

4), Първо се потапя цветя в смола, преди да ги поставите във формата.С помощта на LET ' S RESIN crystal resin мухъл можете да спестите много цветя за специални случаи в смола, включително сватбен букет цветя, цветя за Деня на свети Валентин, абитуриентски цветя, погребални цветя, улови важен момент завинаги.Размери на измерване на 6 инча x 2.Важни съвети : 1) Тези големи кристални силиконови форми са много устойчиви на топлина, но силно се препоръчва да избягват употребата на горелки/нагревател директно на полимерни форми, тъй като това в крайна сметка да навреди на силиконови форми 2) Фонът на смола слоеве силно се препоръчва при използване на големи по размер полимерни форми ???? Гаранция за подмяна на 6 месеца ???? : От датата на покупката, ако НЕКА смола кристална форма за катран да бъде повреден в процеса на разрушаването, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Основни свойства

Избор на купувачи