За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Тежкотоварни продетая нишка, орех Продетая Нишка, Съединител Щанги Стомана въглерод Metric Гайка на свързване шестнадесетичен дълга Гайка Мряна M206030mm дълга Гайка за ?

Тежкотоварни продетая нишка, орех Продетая Нишка, Съединител Щанги Стомана въглерод Metric Гайка на свързване шестнадесетичен

BGN 10.39
 

В магазина
Сума

Изработен е от висококачествен материал въглеродна стомана, дълъг експлоатационен живот.Може да се използва с болтове, щифтове или машинными винтове за закрепване на две части.Повърхността е цинковое покритие и не е лесно да се окислява.Необходими аксесоари за поддръжка.Широко се използва в домакинството и офис техника, коммуникационном оборудване и други отрасли на машиностроенето.Функция : 1. Изработен е от висококачествен материал въглеродна стомана, дълъг експлоатационен живот. 2. Повърхност, покрита с цинк и не е лесно да се окислява. 3. Необходими аксесоари за поддръжка 4. Може да се използва с болтове, щифтове или машинными винтове за закрепване на две части 5. Широко се използва в домашно и офис техника, коммуникационном оборудване и друга машиностроителната промишленост.(мм) Тегло : Approx. 222g / 7.8 oz Осъществяване Списък : 1 бр. дълга гайка.

Основни свойства

Избор на купувачи