За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Основата на притежателя на Ключа, Поршневая Структура Добро Уплътнение Стабилен Клапан на Регулатора на Налягане Двоен Предпазен Клапан за Регулиране на Високо Н?

Основата на притежателя на Ключа, Поршневая Структура Добро Уплътнение Стабилен Клапан на Регулатора на Налягане Двоен Предпазен

BGN 73.36
 

В магазина
Сума

【Голям ефект запечатване】бутало с V-образен пръстен, добър ефект запечатване, устойчив на абразия, стабилен. 【Хубава черта】Регулатор на налягането е поршневую структура, отколкото обичайната бленда на 30%.Той е с висока корекция на напрежение, отзивчив. 【Sales Service】Ние се стремим да създадем най-доброто обслужване на продукта за всеки клиент.Ако този продукт, не отговаря на вашите очаквания, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да се справят с вас, докато не сте доволни. 【Външен вид】препълване на структурата на тялото, decompression бърза и интуитивна. 【Използването на】структура на оригиналния източник на газ с манометър може да бъде инсталиран, на оригиналния клапан за изпускане на газ, разнообразие от приложения. 1, Бутало с V-образен пръстен, добър ефект запечатване, синини устойчива, стабилизиран 2, Вид структура поршеня от обичайната бленда 30% 3, препълване на структурата на тялото, decompression бърза и интуитивна 4, Висока настройка, симпатична 5, Структурата на първоначалния газов сензор може да се установи, на оригиналния клапан за изпускане на газ, различни области на приложение Технически характеристики : Подходящ за : Бутални Тип : група за малък компресор Количество : 1 бр.

Основни свойства

Избор на купувачи