За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Тежкотоварни бейзболна софтбольная мрежа 5 x 5. Преносим Голяма Уста Практикува Основен Топката, Софтболы, Вата, Риболов, Дартс. Закрит/Подови Тренировочная Цел с Ча?

Тежкотоварни бейзболна софтбольная мрежа 5 x 5. Преносим Голяма Уста Практикува Основен Топката, Софтболы, Вата, Риболов, Дартс.

BGN 47.99
 

В магазина
Сума

Дайте предимство на вашата игра и практика като специалист, на полето, в къщи на двора, в гаража или в парка.Пътувайте навсякъде, портативен и лек.Лесно се съхранява в приложената чанта за носене с цип.Идеален тренировъчен инструмент за всяко ниво на умение на играча, tball или лига, от дете до възрастен.Лесно подобряване на контрол, сила и ловкост в своите умения.Предназначени за многократна употреба, може да се използва през цялата година.Нашата мрежа е изградена върху век, се състои от здрава метална рамка, семислойной мрежи и дебели комбинирани колони с метални соединителями.Използвайте за командния или индивидуална тренировка за полеви упражнения, меко въвеждане вата, бавно питча или като защитна бариера на окото.Хит Изпълни Steal heavy duty 5x5 baseball & softball hitting net има за цел да позволи на всеки играч да работи над удари, бросками и сервиране.Можете да го използвате за мека хвърлят в задния двор, на мишената, за да се хвърлят на терена за тренировка на склон, т-образни топката или гараж вата.Нашата сверхпрочная мрежа се състои от дебела стоманена рамка, здрави композитни стълбове и тежка рамка семислойной на окото.Той включва чанта за носене, за да се улесни транспортирането на тренировка и обратно.Създаден, за да се запази най-силните нападатели и улов най-бързо хвърля.

Основни свойства

Избор на купувачи