За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
QINIZX 3 бр. Слънчев Контролер за Зареждане на литиево-йонна Батерия Зареждане Градинска Лампа Контролер за Автоматично ВКЛЮЧВАНЕ/Изключване на осветлението Led Превк?

QINIZX 3 бр. Слънчев Контролер за Зареждане на литиево-йонна Батерия Зареждане Градинска Лампа Контролер за Автоматично ВКЛЮЧВАНЕ/Изключване

BGN 7.66
 

В магазина
Сума

(Ако трябва да затворите преминете през нощта или при транспортиране и съхранение на ключа може да се инсталира след прекъсване на интерфейс за включване/изключване) Пакетът включва : 3x контролер (не се състои от слънчев панел и батерията).7 V не може да се използва последователно) 3 : Обърнете внимание на водоустойчивым и изолация; 4 : Не използвайте устройството тласък за лампи LED; 5 : Напрежение на тока батерии, регулатор на напрежение, ток на изхода. (Моля, обърнете се към четвъртата таблица за сравнение спецификации употреба).Напрежението на акумулатора, напрежение и мощност на слънчеви панели трябва да съвпадат.зареждане в рамките на деня, автоматично включване на светлина вечер, автоматично изключване, светлина на зората, а на напрежението на батерията-това е изходното напрежение. 2 : Свързан към светодиоду, литиева батерия има храна, светодиод свети.7 V трябва да се управлява или да се свързват последователно с ограничение на тока съпротива мощност над 5 Ω) Последователност на свързване : 1 : Свързан с една литиева батерия, батерията трябва да бъде оборудван с подходящи предпазни плащане.Схема управлява изход, чрез промяна на напрежението на слънчеви панели, което премахва необходимостта от фоточувствителни елементи, и е подходящ за различни акумулаторни батерии. 3 : Свързан към слънчеви батерии, когато слънчевият панел е светлина, LED изключен, и когато няма светлина, LED напред.Той трябва също в действие, понижаващ постоянен ток или да се използва в съответствие токоограничивающим резистором., Входно напрежение (слънчеви) : 4,5 На 28 vdc.

Основни свойства

Избор на купувачи