За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
EMMA Beauty Active Лак за нокти, Устойчив цвят за нокти, 12+ Безплатна формула, веган и жесток, това е сезон за покупки, 0,5 течни унции.

EMMA Beauty Active Лак за нокти, Устойчив цвят за нокти, 12+ Безплатна формула, веган и жесток, това е сезон за покупки,

BGN 4.80
 

В магазина
Сума

означава много Специален Лак за нокти.Лакове за нокти EMMA V.Бъдете сигурни, ЕМА-най-сигурният лак за нокти, който можете да си купите и използвате. не съдържат 12+ и не съдържат толуол, дибутилфталата (DBP), формалдехид, формальдегидной смола, камфора, TPHP, ксилен, этилтозиламида, MEHQ/HQ, метилизотиазолинона, парабени, съставки от животински произход и глутен.Износване и блясък трае до една седмица.Сертифициран ПЕТА, без насилие и вегетариански.В допълнение към модерен, съвременен цветове лак за нокти, които се съчетават с всеки изминал дрехи почивка, лакове за нокти ЕММА не съдържат насилие и са безопасни за използване. 12+ Безплатна формула.Токоферол (витамин E) - Предотвратява появата на синдром на жълтите нокти, който предизвиква лющене, напукване и пожълтяване на ноктите.Токоферол също овлажнява и предпазва от напукване на епидермиса и сухота на кожата около ноктите вила.

Основни свойства

Избор на купувачи