За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Bluetooth Клавиатура за Ipad, Безжична Клавиатура, 2,4 г/БТ 3,0/BT5.0 3 Безшумен Режим USB Muilt Устройство, Клавиатура с Телефон на Притежателя на Таблет Компютъра Ipad-овете Телефон?

Bluetooth Клавиатура за Ipad, Безжична Клавиатура, 2,4 г/БТ 3,0/BT5.0 3 Безшумен Режим USB Muilt Устройство, Клавиатура с Телефон

BGN 38.80
 

В магазина
Сума

Ъгъл на наклон дизайн безжична Bluetooth клавиатура, чудесно за набиране на текст.Нека да пише на клавиатурата, създаден за комфорт, точност и стабилност.Чрез автоматичното спящему режим и выключателю включване / изключване на батерията се увеличава. (Изисква се от 2 батерии тип ААА и не са включени в комплекта.Прекрасни модели ФОПАТО и ярки цветове ще ви помогнат да бъдете отличителни в офиса. {Безжична клавиатура Разумна оформление на Мултимедийни клавиши}QWERTY оформление с цифрова клавиатура, 12 мултимедийни клавиши, FN Lock key, индикатор за ниско ниво на зареждане на батерията и индикаторът на Caps lock правят всичко много по-бързо и по-удобно.Переключайтесь между няколко устройства с едно натискане на бутона на клавиатурата.Поддръжка на системата : Mac OS, IOS, Android, Windows и т.Компютърни клавиатури Никакви допълнителни драйвери не се изисква, щепсела и да играе. {Bluetooth клавиатура с притежателя на телефона}Планшетная клавиатура с таблетка канавкой/интегрирана поставка (подходящ за настаняване на телефон, таблет или ipad), удобен за гледане на видео и четене на документи. {Широка съвместимост}USB клавиатура е подходяща за всички устройства с USB порт или функцията Bluetooth.По-подходящ за всеки повод или като празничен подарък за семейството, приятелите и колегите си.Безжична надеждна връзка 2.4 G до 15 м,Bluetooth-връзка за до 10 м, без забавяне. {Ергономична клавиатура за По-дълъг живот на батерията}Сферични тарелочные клавишите съответстват на формата на пръста, като осигурява задоволителна обратна връзка с всяко натискане.{Безжична клавиатура с няколко устройства}безжична клавиатура и функция за Bluetooth, се свързват едновременно с 3 устройства чрез BT3. (За Pro Mac Book/ i Mac/ Mac Book Air). Устройство подкрепа : Лаптоп/компютър/КОМПЮТЪР/ таблет/телефон.

Основни свойства

Избор на купувачи