За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Метална Подложка За Йога Storge Rack режим на Готовност, Монтиране на стена Пяна Ролки Организатор на Притежателя, за Дома/фитнес зала/Офис, с диаметър до 6 инча (черен цв?

Метална Подложка За Йога Storge Rack режим на Готовност, Монтиране на стена Пяна Ролки Организатор на Притежателя, за Дома/фитнес

BGN 23.99
 

В магазина
Сума

● Кръст Бод Пакетът включва : 1x килимче за йога рафтове за съхранение● предпазни Мерки : - Ръчно измерване,размер на изделия и физически могат да съществуват 3 ~ 5 см грешка. Отбележете на стената карандашом2.Лесен достъп до поролоновым роликам и коврикам за йога.5 in)×20 см(7. Използвайте електрическа бормашина, за да пробиете дупки в стената, в съответствие със специални запазени маркери 3. ● Технически характеристики на продукта Име : килимче за йога Rack Size : 103 см/( 40. 【Save space】Почистете ценна площ от фитнес студио или домашен фитнес зала. Задайте преграда и с помощта на отвертка вкрутите саморез в имплозию. 【Услуги】Когато получавате пратката, ако имате някакви проблеми (стока е повредена/ аксесоари загубени/продукт мръсно и т.Това може да помогне да запазите вашите постелки и ролки добре организирани в единия ъгъл, в резултат на спестяване на ценно място.9 in)● Стъпки за инсталиране : 1. 【Регулируема стойка】е Подходящ за повечето постелки за йога.- Стоки се приемат в природата,но поради светлината,на оборудване,на ъгъла на стрелба и разрешение на компютъра, получени от физически и снимки могат да се различават,в природата преобладават.

Основни свойства

Избор на купувачи