За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Резбовани Ремонтни Поставяне M3 M8 От Неръждаема Стомана Helicoil Резьбовая Ремонт на Поставяне на Метална Резьбовая Поставяне Гама от 150 БР.

Резбовани Ремонтни Поставяне M3 M8 От Неръждаема Стомана Helicoil Резьбовая Ремонт на Поставяне на Метална Резьбовая Поставяне

BGN 68.72
 

В магазина
Сума

-Телена поставяне абсорбират вибрациите, като по този начин се повишава здравината на резьбового връзка. -Резьбовая вмъкване позволява изравняване на разпределението на тежестта на всяка дърворезба. -Резбовани ремонтни вложки могат да премахнат стъпка и отклонение на зъба между винт и отвор за винта. -Комплект винтове може да намали усталостную устойчивост.Това може да се предотврати разхлабване на винта. -Резбовани вложки от неръждаема стомана, особено използвани за продукти, които изискват висока степен на застраховане.Описание Стоманени резбовани вложки, използвани при високо трайни материали, като алуминий, магнезий, позволяват да се избегне повреда на резби и да получите добри резултати връзка, за увеличаване на силата на свързване и подобряване на състоянието на връзката.Резбовани ремонтни поставяне може да се използва за информация, които изискват често да се сваля.Това може значително да подобри срок на експлоатация и устойчивост на износване винтова резба.Характеристики-Цвят : както е показано на фигурата.-Материал : Неръждаема стомана.-Размер : 5.1x3.1x1.1inch.-Стоманени резбовани вложки са произведени от неръждаема стомана,подходящи и красиви, практични-Телена вложки имат висока твърдост, не се деформират и са безопасни,нетоксични-Комплект винтове, има функции, издръжливост, защита от ръжда и корозия, както и кислотостойкости-Комплект винтове е твърда, не е лесно, хлъзгава, дълбока резба, еднакво усилие-резбовани вложки от неръждаема стомана не са чеп за дърворезба, прозрачни и внимателни, включително 150*резбовани вложки.

Основни свойства

Избор на купувачи