За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Harryshell [12 Слота за карти] [Block Theft Card Scanning] Функция, Подвижни Магнит Портфейл Калъф Cash Bill Джоб с цип Crossbody Каишка за iPhone 12 / iPhone 12 Pro (Цвете Синьо-Зелено)

Harryshell [12 Слота за карти] [Block Theft Card Scanning] Функция, Подвижни Магнит Портфейл Калъф Cash Bill Джоб с цип Crossbody

BGN 23.19
 

В магазина
Сума

[Моля, обърнете внимание : с цип и преден джоб нямат сканираща функция заключване кражби карти. Джоб с цип за пари, банкноти, монети, ключове или други дребни неща. [Block Theft Card Scanning] : 12 слота за карти, разработени с блокирующим материал,за да защити вашите дебитни / кредитни карти от неоторизирани скенери, да си карти в безопасност.Силни магнити сигурно държат телефона си в чантата си. Каишка през рамо и каишка за китката, дръжте чантата си в ръка или се носи като чанта-портфейл . [ Карта трябва да бъде в слота за карти ] 2.Кръст Бод Пакет включва : 1* Калъф от Harryshell 1* Crossbody верига (118 см) 1* Каишка. Подвижна магнитна капачка повод, лесна за цел да се извлекат вашия телефон от част от портфейла си за използване.Съвместим само с i Phone 12 / i Phone 12 Pro 6,1 инча, не е подходяща за i Phone 12 Pro Max 6,7 инча, не за някой друг модел. [Crossbody shoulder neck chain & Wrist strap] : да се Съхранява в чантата си в ръка или се носи като чанта - портфейл. [Цип и преден джоб за пари] : Голям капацитет,за да носят пари,монети,хартиени разписки,ключове и дребни неща. Стилен цвят,луксозна изкуствена кожа и елегантен дизайн ще работят добре за момичетата и жените. [Подвижна магнитна капачка своята практика] : това е Лесно да извадите телефона от портфейла за използване.Добър избор като подарък.Harryshell brand case-това е не само калъфче за телефон, но и мултифункционален портфейл за ежедневна употреба. Специален джоб отпред, приятен на вид и достатъчно място за пари и банкноти 8шт, не трябва да се прибират.

Основни свойства

Избор на купувачи