За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Zwj Command Срок Strip Bath Shelfs Ъглова Стъклена етажерка с Правоъгълника 2 нива Трайни Трайни Лесно чисти аксесоари за баня 40~60 cm xindekaishiTC731 (размер : 60 см)

Zwj Command Срок Strip Bath Shelfs Ъглова Стъклена етажерка с Правоъгълника 2 нива Трайни Трайни Лесно чисти аксесоари за баня

BGN 261.09
 

В магазина
Сума

✽ УТОЛЩЕННОЕ ОСНОВАНИЕ : утолщенное голямо основание и удебелена укрепване печка, стабилна и да не е ронлива. ✽ РАЗШИРЕНО ФЕХТОВКА : солидна ограда, допълнена и утолщенное, интегриран огради обръч за предотвратяване на падащи предмети. ✽ КОНСТРУКЦИЯ ОТ АЛУМИНИЙ И СТЪКЛО : Липсата на ръжда, идеален за душ-стаен, алуминий среда пречи на падането на предмети, но водата просто се стича със стъклени рафтове. ✽ ЛЕСЕН ЗА ПОЧИСТВАНЕ : няколко отвора за източване на дъното, така, че вода няма да остане в шкафе, лек, за да почистите. ✽ ГАРАНЦИЯ И ОБСЛУЖВАНЕ : Свържете се с нас като с надеждни приятели, ако не се чувствате удовлетворени.Стъклена етажерка за баня, прави живота по-лесен и удобен Как да инсталирате : 1. Затегнете винтовете на рафта за закрепване на стъкло.2. Маркирайте мястото, където трябва да се пробият дръжка.3. Разбирай дупка сверлом 6 мм и поставете разширителния винт.4. Завийте винтовете с гаечен ключ.5. Задайте рафт и затегнете винтовете на рафта.Параметър : Материал : космически алуминий, закалено стеклоцвет : златната рибка : анодиране Начин на инсталация : перфоратор, монтиране на 6 мм Забележка : Този пакет съдържа само този продукт и не съдържа никакви декоративни елементи, свързани със снимка.100% гаранция за качеството на продукта.Моля, позволете 1-3 см грешка и малка разлика в цвета, срокът за доставка е от 15-20 дни.Ако не сте получили стоката в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Нашият професионален екип за поддръжка на клиенти ще бъде на разположение 24 часа в денонощието.

Основни свойства

Избор на купувачи