За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Общо 0.00
Clatoon Retractable Clothesline, Простор За Дрехи От Неръждаема Стомана 304 с Регулируема Веревочной Струной от Неръждаема Стомана за Окачен Сушене на Баня, Пералня, Удобства, В По?

Clatoon Retractable Clothesline, Простор За Дрехи От Неръждаема Стомана 304 с Регулируема Веревочной Струной от Неръждаема Стомана

BGN 10.39
 

В магазина
Сума

1. Retractable : Тежкотоварни бельевая въже автоматична retractable, регулируем линия от неръждаема стомана може да се удължава до 9.2 Feets.Бутон за заключване може да се използва за заключване на всяка дължина в рамките на 9,2 метра. (Забележка : Моля, затегнете гайката, след като ти извадя прането на въже.). 2. Спестяване на пространство : Разтегателен бельевая въже е много малък, използвайте я, когато тя ви е необходима и лесно поставяйте обратно в ножницата, когато не го използвате, че е удобно и не заема място. 3. Широката употреба : Широко се използва за окачване на мокри бански костюми, детски дрехи, деликатеси и някои други, които не могат да се сушат на машината.Отлично допълнение към всеки дом, хотел, в помещения и на открито, пералня, бъдем един балкон, душ, стая, баня и лодка. 4. Високо качество и трайност на : Повърхността на основния корпус и стоманена тел, изработени от неръждаема стомана 304, която е по-устойчива на корозия и носи по-дългосрочна компания. 5. Висок капацитет на тегло : Той е дебелото въже на стоманена тел със силна власт лагер.Издържа максимално тегло от 33 килограма при монтаж.

Основни свойства

Избор на купувачи